Huisvestings- en inrichtingsconcepten

Een goede werkomgeving is essentieel voor het functioneren van organisaties en werknemers.
Deze werkomgeving moet daarom altijd aansluiten op de behoeften van de gebruikers en de werkprocessen. De gebruikers weten dus als geen ander, waaraan de betreffende werkomgeving moet voldoen. Gebruikmaken van deze behoeften biedt een uitgelezen kans, om organisatiestructuren etc. bij het betrekken van een nieuwe werkruimte direct aan te passen.

Gebruikersbehoeften inventariseren
CBL office concepts & facility support analyseert en inventariseert deze gebruikersbehoeften en stelt hiermee een programma van eisen op, om zo samen met de opdrachtgever en binnen de beschikbare mogelijkheden tot het gewenste huisvestings- en/of inrichtingsconcept te komen.

CBL Office Concepts Huisvesting Nieuwe Werken

 

 

Het nieuwe werken

“Je gaat niet naar je werk. Je doet je werk!”

Met de 24-uurs economie waarin wij tegenwoordig zitten, de steeds drukker wordende snelwegen en de groeiende behoefte van werknemers om de verhouding werktijd/vrije tijd beter te verdelen, wordt Het Nieuwe Werken een steeds belangrijker item op de agenda van overheden en bedrijven. Thuiswerken, flexplekken met wifi, een andere inrichting om efficiënter te kunnen (samen)werken… Iedereen lijkt er tegenwoordig toe over te gaan.

Wilt u als werkgever ook overstappen op Het Nieuwe Werken? Of wilt u eerst eens vrijblijvend bespreken, wat nodig en mogelijk is? CBL heeft de know-how en de skills om u te begeleiden tijdens dit veelomvattende proces.